TOTAL LOSS FESTIVAL

Snollebollekes organiseert z’n eigen party festival! Samen met de bekende festivalorganisator Matrixx (bekend van oa. Emporium & Dreamfields Festival) veroverde Snollebollekes ook al het GelreDome.

Helaas moeten wij de eerste editie van Total Loss een jaartje opschuiven naar naar 4 september 2021. Geen zorgen, jouw tickets blijven gewoon geldig!
En goed nieuws: we hebben een extra dag toegevoegd op zondag 5 september 2021; twee dagen feest dus!

Verwacht ook volgend jaar een festival vol gezelligheid, gekkigheid en vooral FEEST! 4 grote area’s, nog eens een flink aantal funarea’s en volop artiesten in alle stijlen van feestmuziek op één festival!

BELANGRIJKSTE INFO

TOTAL LOSS FESTIVAL
Datum:
Zaterdag 4 & Zondag 5 september 2021
Tijden:
Zaterdag: 13:00 – 23:00 uur
Zondag: 13:00 – 22:00 uur
Locatie: Aquabest, Best (bij Eindhoven)
Minimumleeftijd: 18 jaar
Tickets:
Zaterdag: €35,- (ex fee)
Zondag: €32,50 (ex fee)

TICKETS

Tickets voor de eerste dag van Total Loss Festival waren tijdens de exclusieve presale binnen een kwartier (!) uitverkocht! Nie normaal!
Tickets voor de zondag van Total Loss Festival op zondag 5 september zijn te koop via DEZE PAGINA.

PAS OP VOOR ZWARTHANDEL!
Let op: koop geen tickets via andere websites, want die kunnen ongeldig zijn! Alleen tickets gekocht via Paylogic zijn geldig!

MET DE BUS NAAR TOTAL LOSS!

Zonder zorgen naar Total Loss Festival?
Stap dan in bij de luxe touringcars van één van onze buspartners:

Heb je al een combi-/busticket en heb vragen over de verplaatsing? Neem contact op met jouw vervoersmaatschappij.

Buspartners Zaterdag:
Partybussen.nl

Buspartners Zondag:
Partybussen.nl

LOCATIE

MERCHANDISE

Compleet in Snollebollekes-stijl naar Total Loss Festival?

Scoor verekkes toffe merchandise! Wa ‘n feest!

AUTO

Festivalterrein Aquabest ligt dichtbij de snelwegen A2, A50 en E25. Rijd richting Best en volg vanaf daar de borden naar de A50 en neem afrit 6 Ekkersrijt. Volg vanaf daar de bebording en je komt op de dichtstbijzijnde parkeerplek uit.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de daarvoor bedoelde Kiss & Ride-locatie. Deze is duidelijk aangegeven met gele verkeersborden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

OPENBAAR VERVOER

Total Loss Festival is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er rijden pendelbussen van- en naar het festivalterrein. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Plan je route vooraf en houd www.ns.nl in de gaten voor belangrijke informatie en exacte vertrek- en aankomsttijden. 

MINDERVALIDEN

Total Loss is toegankelijk in een rolstoel. Mogelijk zijn niet alle faciliteiten optimaal bereikbaar, maar er is uiteraard wel een MiVa-wc beschikbaar bij elke toiletgroep. Ook op krukken kun je gewoon naar binnen. Wel moeten dit medische krukken zijn (van het ziekenhuis).

CONTACT

Heb je vragen over Total Loss Festival of Snollebollekes? Neem dan contact met ons op!

Heb je een festival-gerelateerde vraag? Neem dan contact op met Matrixx via info@matrixx.nl of via onderstaande social media kanalen.

Menu