TOTAL LOSS FESTIVAL VERPLAATST NAAR ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021

Alle evenementen tot 1 september 2020 zijn verboden door de overheid. Begrijpelijk, onvermijdelijk, maar wel ontzettend jammer. Matrixx en het volledige Snollebollekes team hadden ontzettend veel zin in de eerste editie van Total Loss Festival op 29 augustus, maar zijn nu helaas genoodzaakt het festival op Aquabest een jaar op te schuiven naar zaterdag 4 september 2021.

Het goede nieuws: Alle huidige verkochte tickets blijven gewoon geldig voor de editie van 2021! En dat is maar goed ook, want de Total Loss tickets zijn zeer gewild en waren binnen 5 minuten volledig uitverkocht. Bewaar je tickets dus goed, want jij bent er volgend jaar gewoon bij!

Samen helpen we de gehele keten in de evenementenbranche in deze moeilijke tijden. In plaats van een geldelijke refund aan te bieden stelt het bewaren van je ticket ons als organisatie in staat om ook de kleinere bedrijven zoals steigerbouwers, decormakers en lightjockeys te ondersteunen. Met elkaar zorgen we ervoor dat we na deze crisis weer kunnen genieten van alle mooie evenementen in Nederland.

Als blijk van waardering voor jullie geduld en trouw aan Snollebollekes ontvangt iedere bezoeker van Total Loss 2021 met een huidig 2020 ticket een gratis drankmuntje bij binnenkomst. Samen met Snollebollekes kunnen we dan na deze vreemde periode proosten, dansen en springen op onze gezondheid en onze vrijheid. Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Blijft mijn ticket gewoon geldig voor de editie van 2021?
Op mijn ticket staat de oude datum, kom ik gewoon binnen?
Kan ik tickets kopen voor Total Loss in 2021?
Blijft de line-up hetzelfde in 2021?
Ik heb een bus-/ combiticket gekocht, hoe zit dat?
Blijft mijn ticket gewoon geldig voor de editie van 2021?

Zeker! Met het door jou reeds gekochte ticket heb je gewoon toegang tot Total Loss op zaterdag 4 september 2021! Bewaar je ticket dus goed: print ‘m vast uit, lijst ‘m in en hang ‘m op, dan heb je in ieder geval wat moois in het vooruitzicht!

Op mijn ticket staat de oude datum, kom ik gewoon binnen?

Ja hoor! De tickets blijven gewoon geldig, dus maak je geen zorgen! Als je je ticket opnieuw downloadt via je Paylogic account, zal er wel de juiste datum op staan.
Maar dat betreft slechts het artwork op je ticket. Zolang de barcode op je ticket staat, kom je gewoon binnen!

Kan ik tickets kopen voor Total Loss in 2021?

Op dit moment zijn alle tickets voor Total Loss (nog steeds) uitverkocht. Mocht later blijken dat er tickets opnieuw beschikbaar komen, zullen we dit aankondigen en opnieuw in de verkoop doen. Houd onze social media daarvoor goed in de gaten. Een voucher biedt geen garantie op een ticket bij een nieuwe verkoopronde.

Blijft de line-up hetzelfde in 2021?

Wij proberen de aangekondigde artiesten zoveel mogelijk mee te nemen naar de nieuwe datum. Wijzigingen voorbehouden.

Ik heb een bus-/ combiticket gekocht, hoe zit dat?

Heb je een bus- of combiticket gekocht bij één van onze buspartners, neem dan even contact met hen op.

Partybussen.nl
Event Travel
Party-Vervoer.nl
The Party Express

Menu